PVC okna

Izberite okna, ki najbolj ustrezajo vašim potrebam
in željam ter omogočajo najvišjo
kakovost bivanja.
> Domov > Okna

OKNA TIP TOP

Okna TIP-TOP odlikuje najvišja kakovost izdelave, napredna tehnologija, inovativne funkcionalne rešitve, varnost in varčevanje z energijo. Elegantne edinstvene oblike PVC okenskih profilov, široka paleta barv, dodatki in predvsem natančnost izvedbe odlikujejo naša okna z eleganco in najvišjo stopnjo estetike.
Izbirate lahko med osmimi serijami PVC oken, ter svoja okna prilagodite svojim potrebam. Vsako okno ponuja svoje prednosti.

Blog

PVC okna so prava izbira za sodoben dom
Ste razmišljali, da vaša hiša ali stanovanje potrebuje prenovo? So vaša okna stara? Potem je pravi čas, da kupite kvalitetna okna, ki bodo prihranila vaš denar in vas obvarovala pred zunanjim svetom. Kvalitetna okna morajo biti narejena tako, da vas bodo varovala pred vremenskimi vplivi, poleg vsega pa vam omogočila miren spanec in seveda manj hrupa v prostorih.

Mnenja

Imamo okna, terasna vrata in vhodna vrata TIPTOP okna in vrata. Zelo smo zadovoljni in okna izgledajo fenomenalno. Osebje je super prijazno in naredi kot je treba. Svetovalci si vzamejo čas in nikmor se jim ne mudi.
Družina Skubic o TIP-TOP okna in vrata
© TIP-TOP DESIGN d.o.o., 2014