Hvala, ker ste obiskali to spletno stran. Upamo, da boste izvedeli kaj več o podjetju Tip-Top Design d.o.o. in naših izdelkih ter pri tem uživali.

Tip-Top Design d.o.o. spoštuje vašo pravico do zasebnosti v svetu interneta, kadar uporabljate naše spletne strani in z nami komunicirate po elektronski poti, zato smo uvedli vse potrebne ukrepe za ohranjanje varnosti osebnih podatkov, ki nam jih zaupate.

Izjava o zasebnosti elektronskih storitev Tip Top

1. Katere osebne podatke zbiramo, zakaj in s kakšnimi tehničnimi sredstvi?

Zbiramo samo osebne podatke, ki nam jih želite zaupati, oziroma podatke, ki so potrebni, da vam lahko zagotavljamo (in izboljšujemo) svoje storitve. Zbiramo neposredne osebne podatke, kot so ime, naslov in elektronski naslov, pa tudi posredne podatke, kot so piškotki, podatki o povezavi in sistemu.

Svoj elektronski naslov, ime, telefonsko številko itd. nam boste morda želeli zaupati, da vam lahko priskrbimo informacije o svojih izdelkih, pa tudi, da vas vključimo v svoje nagradne igre ali ankete ali pa vas samo obveščamo o vznemirljivih novostih v Tip Topu, ki vas zanimajo.

2. Kdo ima dostop do vaših podatkov?

Tip-Top Design d.o.o. izvaja vse potrebne ukrepe, da vaši osebni podatki ostanejo zasebni in varni. Samo pooblaščeno osebje podjetja ima dostop do vaših osebnih podatkov. Za vse zaposlene v podjetju Tip-Top Design d.o.o., ki imajo dostop do vaših osebnih podatkov, je obvezno spoštovanje Politike o zasebnosti.

3. V katere namene podjetje Tip-Top Design d.o.o. uporablja vaše osebne podatke?

Vaše osebne podatke bomo uporabili v namen, iz katerega ste nam jih posredovali. Poleg tega se bodo uporabljali še za potrebe skrbništva, podpore in pridobivanja povratnih informacij glede naših storitev, pa tudi za preprečevanje kršitev varnosti, zakona ali naših pogodbenih določil.

4. Kako varujemo in zaščitimo vaše podatke?

Posredovani podatki se zavarujejo pred nepooblaščenim in nezakonitim dostopom, ki lahko nastane med prenosom z varnostnim protokolom SSL (HTTPS).

5. Kako lahko preverite, spremenite ali zbrišete svoje osebne podatke?

Kot smo že omenili zgoraj, osebni podatki niso trajno shranjeni na strežnikih Tip Top. vaše osebne podatke lahko za vas izbrišemo, popravimo ali posodobimo tako, da nam pošljete elektronsko sporočilo na info@tiptop-okna.si.

6. Kako dolgo se hranijo vaši podatki?

Kot je bilo že omenjeno zgoraj, se posredovani podatki na strežnikih Tip Top ne shranijo trajno. Podjetje bo hranilo vaše osebne podatke le toliko časa, kot je smiselno glede na našo potrebo, da odgovorimo na vprašanja ali rešimo težave, zagotavljamo izboljšane in nove storitve ter zadostimo zakonskim zahtevam po veljavni zakonodaji.

7. Kontaktni podatki

Kot oseba, na katero se podatki nanašajo, imate določene pravice. Če želite pravice uveljaviti ali če imate vprašanja oz. pritožbe, stopite v stik z ekipo, ki upravlja spletne strani, tako da nam pišete na elektronski naslov info@tiptop-okna.si.

Zbirajo se zgolj tisti osebni podatki, ki so nujno potrebni za posredovanje odgovora. Če vam ekipa, ki upravlja spletno stran Tip Topa, ni zmožna odgovoriti, bo vaše elektronsko sporočilo posredovala drugi službi, vam pa bo poslala elektronsko sporočilo (če ste navedli e-pošto), da vas seznani, kateri službi je vaše vprašanje posredovala. Če imate kakršna koli vprašanja glede obdelave elektronske pošte in osebnih podatkov, jih vključite v svoje sporočilo.

8. Kaj so piškotki in kako jih uporablja Tip-Top Design d.o.o.

Za pravilno delovanje tega spletišča se včasih na vašo napravo naložijo majhne podatkovne datoteke, imenovane piškotki. To se zgodi na večini večjih spletišč.

  1. Kaj so piškotki

Piškotek je majhna besedilna datoteka, ki jo spletišče ob vašem obisku shrani na vašem računalniku ali mobilni napravi. Spletišču omogoča, da si za določeno časovno obdobje zapomni vaša dejanja in prednostne nastavitve (kot so uporabniško ime ali geslo, jezik, velikost črk in druge nastavitve), zato jih pri obisku spletišča ali brskanju po straneh ni treba vedno znova vpisovati. Piškotki nam pomagajo prilagajati stran vašim osebnim potrebam.

  1. Kako uporabljamo piškotke

Številne naše strani uporabljajo piškotke, ki si zapomnijo:

    • vaše nastavitve, denimo barvne nastavitve ali velikost pisave,
    • če soglašate (ali ne) z uporabo piškotkov na tem spletišču.

Omogočanje piškotkov ni nujno potrebno za delovanje spletišča, vendar pripomorejo k učinkovitejšemu brskanju.

  1. Ali uporabljamo druge piškotke

Nekatere naše strani ali podstrani lahko uporabljajo dodatne ali drugačne piškotke od zgoraj navedenih.

Med brskanjem po spletni strani podjetja (http://tiptop-okna.si) in drugih spletnih straneh, lahko spletne oglaševalske mreže, s katerimi delamo, postavijo na vašem računalniku anonimne piškotke oziroma uporabljajo podobne tehnologije za razumevanje vaših interesov na podlagi vaših anonimnih spletnih aktivnosti in tako prilagodijo več relevantnih oglasov za vas. Če ne želite prejemati tovrstnega prilagojenega oglaševanja, lahko z obiskom te strani izključite večino podjetij, ki so vključeni v tovrstno oglaševanje (Še vedno boste sicer videli oglase, vendar bodo le-ti dostavljeni preko drugačnih metod targetiranja).

  1. Nadzor nad piškotki

Če želite, lahko ohranite nadzor nad piškotki in/ali jih zbrišete, – več o tem v aboutcookies.org. Izbrišete lahko vse piškotke, ki so že na vašem računalniku, tudi večino brskalnikov lahko nastavite tako, da preprečijo njihovo namestitev. V tem primeru boste morda morali ročno vnesti nekatere nastavitve vsakič, ko boste obiskali spletišče, nekatere storitve in funkcionalnosti pa mogoče ne bodo delovale.
© TIP-TOP DESIGN d.o.o., 2014