TIP-TOP vas razveseljuje že 13 let! Pričeli smo julija 2006 in v vseh letih spisali ogromno uspešnih zgodb, ki se jih še vedno z veseljem spominjamo. 

Uspeha in rasti pa ne bi bilo brez vas, naše cenjene stranke! Zato vam ob našem jubileju podarjamo kar do 40 % popust na naše izdelke. Toda pozor; popust velja samo en dan! Naročite svoja nova okna in z vplačilom 17. 7. lahko uveljavljate popust! ;)Promocija 40% POPUST velja izključno za naročila sklenjena na dan 17.7.2019 in ni združljiva z ostalimi popusti in/ali akcijami. Promocija 40% POPUST se prizna le na ponudbe, katerih vrednost ponudbe brez DDV, pred popusti znaša minimalno 3.000,00€ (postavka v ponudbi "Skupaj brez DDV"). Stranka si zagotovi naročilo pod pogoji promocije 40% POPUST v primeru, da na dan 17.7.2019 potrdi naročilo z vsaj 60% predplačilom.

Naročilo pod pogoji promocije 40% POPUST je ne glede na spodaj navedene standardne plačilne pogoje, pogojeno z naslednjimi plačilnimi pogoji:
- 100% predplačilo v obliki brezobrestnega avansa
- plačilo v roku 15 dni po dobavi blaga oziroma opravljeni montaži v primeru izročitve nepreklicne bančne garancije v višini celotne vrednosti kupnine

V primeru večjega števila naročil pod pogoji promocije 40% POPUST si pridržujemo pravico podaljšanja dobavnega roka za 30 delovnih dni.

Fine meritve naročil pod pogoji promocije 40% POPUST bodo izvedene po kolektivnem dopustu podjetja, torej od vključno dne 12.8.2019 dalje. Podjetje si pridržuje pravico, da samo določi vrstni red opravljanja finih meritev.

Zakaj izbrati ravno okna TIP-TOP? Preverite naše dosedanje reference, mnenja naročnikov naših oken ter kar 9 razlogov zakaj ravno okna TIP-TOP in se odločite za nakup naših oken še danes.

Oddaja povpraševanja je hitra in enostavna saj smo vam za to pripravili povpraševalni obrazec, ki se nahaja spodaj.

Če pa bi želeli da vam naš svetovalec še dodatno pomaga pred
oddajo povpraševanja pa nas pokličite na:


Ime in priimek
Podjetje
Naslov
Telefon
Poštna številka in kraj
Email
Podatki o izdelku
 
Model
Vrsta elementa
Širina
Višina
Kosov
Opombe
1
Vrsta montaže
Vrsta gradnje
Podatki o barvi
Dodatne opcije
*Označite spodnje možnosti, če želite še obračun teh storitev.
 V nasprotnem primeru jih ne bomo obračunali pri vaši ponudbi.
Opombe k povpraševanju


Pošlji

© TIP-TOP DESIGN d.o.o., 2014