Želite pomoč pri izbiri okna?

Naši svetovalci so vam na voljo
od pon. do pet.
med 9.-17. uro 
in v soboto
med 9.-13. uro
na

telefonski 080 50 58

Ali pošljite povpraševanje

Aktualno

> Domov > Aktualno
Izkoristite poletno akcijo za ugodnejši nakup Tip Top oken še danes popust velja samo do 29. 6. 2018! Ne zamudite!
V četrtek 21.7.2016 smo v TIP-TOP-u praznovali svojo 10. letnico praznovanja čisto 10ko.

Izkoristite pomladno akcijo za ugodnejši nakup Tip Top oken še danes popust traja samo do 31. 5. 2017! PODALJŠANO DO 16.6.2017! Ne zamudite!
Predstavljamo novi akciji!
GRATIS MONTAŽA LOW_EN in GRATIS SKRITO OKOVJE Invisso
Počaščeni smo, da se je Društvo staršev otrok s posebnimi potrebami  obrnilo na nas s prošnjo za pomoč pri obnovi njihovega doma v Kamniku. Kot družbeno odgovorno podjetje smo se seveda z veseljem odzvali in donirali nova okna in vhodna vrata.
Da bi se izognili poletni vročini smo 1. tradicionalno TIP-TOP prvenstvo v odbojki organizirali na zadnji pomladni dan, 20. 6. 2015, na piknik prostoru pri  Borštarjevem ribniku.
V sredini aprila, znanega po muhastem vremenu, smo organizirali TIP TOP team building. V želji po čim večji verjetnosti lepega vremena smo se tokrat odpravili v Piran.

Novo leto, nova akcija! :) Tip-Top vas razvaja tudi v letu 2015! Ob začetku novega leta smo vam pripravili GRATIS montažo LOW_EN.

Za ceno standardne zasteklitve Ug 0,6W/m2K sedaj GRATIS I-GLASS troslojno steklo Ug 0,5W/m2K.
V soboto smo se TIP-TOPovci zbrali na pikniku. Ob pijači in jedači, vojni z vodnimi baloni in napeti nogometni tekmi, smo se zabavali pozno v noč. Poglejte si nekaj utrinkov.
Ob vedno večji dražitvi derivatov je izrednega pomena, da je stavbno pohištvo energetsko varčno. Veliko vlogo pri prihranku v gospodinjstvu igrajo tudi okna. V podjetju TIP-TOP se tega dobro zavedamo.
ALU maske profila

Za najzahtevnejše in tiste ki hrepenite po individualnosti, smo razvili ALU maske profila.
TIP-TOP KOMARNIKI
Sezona mrčesa se je začela


S toplimi sončnimi dnevi se prebuja tudi mrčes. Ponujamo široko paleto komarnikov, ki bodo poskrbeli da bodo vaši prostori ostali pred njimi popolnoma zaščiteni.
© TIP-TOP DESIGN d.o.o., 2014