Želite pomoč pri izbiri okna?

Naši svetovalci so vam na voljo
od pon. do pet.
med 8.-20. uro 
in v soboto
med 8.-17. uro
na

telefonski 080 50 58

Ali pošljite povpraševanje

> Domov > Okna blog
- 25. februar 2015

Kaj morate vedeti o oknih?

Okna v naše domove prinašajo svetlobo, toploto in lepoto, dajejo pečat celotni  podobi objekta.   Okna  lahko tudi močno vplivajo na samo vrednost objekta, to lahko zvišajo ali znižajo, zato je potrebna pravilna izbira in strokovna montaža  Napačna nastavitev lahko neugodno vpliva tudi na energetsko učinkovitost objekta, kvaliteto zraka v prostoru in življenjsko dobo oken.
- 16. februar 2015

Kondenz na oknih

Najprej da vas pomirimo. Kondenz na oknih samemu steklu nič ne škoduje. Je pa to pokazatelj da imate v prostoru preveč vlage. Vlaga nastane v prostoru ob kuhanju, likanju, sušenju perila. Zelo veliko pa k temu doprinesemo tudi ljudje, saj človek med spanjem izloči tudi do liter vode iz telesa.
PVC okno serije tipa Energetic na optimalen način združuje minimalistični stil z visoko toplotno izolacijo. Zahvaljujoč svojim lastnostim je glede varčevanja z energijo resničen preobrat na trgu PVC oken
Kakšna okna izbrati? Zakaj PVC okna in zakaj okna iz aluminija? Kakšne so osnovne lastnosti PVC okna in kakšne so prednosti?
- 15. julij 2014

PVC okna Unique

PVC okna iz linije Unique in zadnji modeli oken Unique Evolution² postavljajo nove trende na področju vidne imitacije lesenega okna, skupina TIP-TOP je razvila inovativno zasnovo, z neverjetno realistično podobo pravega lesa.
TWITTER
FACEBOOK
© TIP-TOP DESIGN d.o.o., 2014