Želite pomoč pri izbiri okna?

Naši svetovalci so vam na voljo
od pon. do pet.
med 9.-17. uro 
in v soboto
med 9.-13. uro
na

telefonski 080 50 58

Ali pošljite povpraševanje

> Domov > Aktualno > Gratis montaža samo do 16.1.
- 06. januar 2015

Gratis montaža samo do 16.1.

 

Klasična montaža oken in vrat LOW_EN je najpogostejši način vgradnje oken in vrat v Sloveniji. Okvirji se pritrdijo v zid z vijaki, spoj medoknomin zidom pa se zapolni s poliuretansko peno.
Oddajte povpraševanje še danes, gratis LOW_EN montaža Tip-Top oken in vrat je na voljo samo do 16. 1. 2015!


Akcija GRATIS MONTAŽA LOW_EN se prizna izključno ob nakupu oken in vrat podjetja TIP-TOP DESIGN d.o.o.

Akcija GRATIS MONTAŽA LOW_EN velja le za okna in vrata kupljena v podjetju TIP-TOP DESIGN d.o.o.

Akcija GRATIS MONTAŽA LOW_EN ni združljiva z ostalimi popusti in/ali akcijami, razen če ni navedeno drugače.

Naročilo oziroma nakup je pogojen s plačilnimi pogoji podjetja.

Oddajte povpraševanje še danes in pridobite ponudbo. ODDAJ POVPRAŠEVANJE

Ali nas pokličite na BREZPLAČNO telefonsko številko


Montaža vsakega okna je poleg izbire kakovostnega PVC okna prav tako ključnega pomena za zagotovitev pravilne toplotne in zvočne izolativnosti okna.
Z lastnim monterskimi ekipami podjetje TIP-TOP zagotavlja visoko kakovostno montažo okna, skladno z vsemi tehničnimi zahtevami in energijsko varčno ter dolgotrajno brezhibno uporabo okna.


Monterji so deležni rednega izobraževanja in njihovo znanje podpirajo tudi ustrezni certifikati. Podjetje TIP-TOP uporablja montažne materiale za okna visoko renomiranega proizvajalca Illbruck, katerega izdelki sodijo med najboljše materiale za vgradnjo stavbnega pohištva in se kaže zlasti v visoki prepoznavnosti izdelkov na trgu, ki so postali sinonim za kakovostno delo in vsestransko uporabo.
Dodatno kakovost montaže podjetje TIP-TOP okna in vrata zagotavlja z računalniško vodenimi, vnaprej pripravljenimi izvrtinami za vijačenje okna, ki sledijo zahtevam po strogi natančnosti in doslednosti vijačenja okna v odprtino.

Vijačenje TIP-TOP profilov okna poteka skozi kvadratne jeklene ojačitve – SQ_S v okvirju okna, kar je tudi prednost TIP-TOP okna in le-te zagotavljajo ustrezno stabilnost, trdnost in trajnost okna, saj je vijak dvakrat vijačen skozi jekleno ojačitev in teža okna ne sloni le na PVC profilu, temveč se razporedi tudi na kvadratno jekleno ojačitev okna.

Prednost montaže podjetja TIP-TOP okna in vrata je tudi fino čiščenje po montažnih delih, okna v celoti in prostora kjer so se okna vgradila.


Prednosti montaže oken podjetja TIP-TOP:
Montaža vsakega okna je poleg izbire kakovostnega PVC okna prav tako ključnega pomena za zagotovitev pravilne toplotne in zvočne izolativnosti okna.

- lastne monterske ekipe
- Redno izobraževanje monterjev, katerih znanje je podprto z ustreznimi certifikati
- Montažni material visoko renomiranega proizvajalca Illbruck
- TIP-TOP okna in vrata so predpripravljena z računalniško vodenimi, vnaprej pripravljenimi izvrtinami za vijačenje okna
- Vijačenje TIP-TOP oken in vrat poteka skozi kvadratne jeklene ojačitve – SQ_S v okvirju okna, kar je tudi prednost TIP-TOP oken, saj tovrstne ojačitve zagotavljajo ustrezno stabilnost, trdnost in trajnost okna, saj je vijak dvakrat vijačen skozi jekleno ojačitev in teža okna ne sloni le na PVC profilu, temveč se razporedi tudi na kvadratno jekleno ojačitev okna.
- Fino čiščenje po montažnih delih

Potek dela:
Zaupajte montažo oken izkušenim strokovnjakom podjetja TIP-TOP, ki bodo svoje delo opravili kakovostno in skladno z vsemi tehničnimi zahtevami, ter vam tako zagotovili dolgotrajno uporabo okna.

- Pred pričetkom del in montažo okna in/ali vrat, monterska ekipa zaščiti tla in neposredno izpostavljena področja v bližini katerih se opravlja demontaža/montaža okna, vrat ali drugih elementov iz našega programa.
- Nato se opravi raznos in razporeditev elementov: okna, vrata ...se raznosijo po prostorih
- Naslednji postopek je morebitna demontaža starega stavbnega pohištva, torej oken, vrat ali senčil, pri kateri je pomembna previdnost, da ne pride do poškodb fasade in ometa
- Sam postopek montaže se prične s postavitvijo okna v zidne odprtine - določitev prave višine, globine in kota vgradnje okna z laserskim merilnikom in vodno tehtnico. Pravilna nastavitevokna je ključnega pomena
- Naslednja faza je vijačenje podboja okna v zidne odprtine in zatesnitev okna, ki je odvisna od izbrane vrste montaže; LOW_EN, RAL ali PASSIVEmontaža
- Sledi namestitev kril okna na okvirje ter montaža morebitnih ostalih elementov okna (npr. polic, senčil…)
- Po končanih montažnih delih se opravi fino čiščenje okna, vrat in ostalih elementov ter temeljito čiščenje prostora, kjer se izvaja montaža stavbnega pohištva
- Ob zaključku vseh del se z vodjo monterske ekipe in naročnikom opravi ogled opravljenega dela in preveri vse vgrajene elemente (okna, vrata, police in senčila)
- Naročniku se izročijo navodila za uporabo in vzdrževanje artiklov TIP-TOP prodajnega programa.

TWITTER
FACEBOOK
© TIP-TOP DESIGN d.o.o., 2014