Želite pomoč pri izbiri okna?

Naši svetovalci so vam na voljo
od pon. do pet.
med 9.-17. uro 
in v soboto
med 9.-13. uro
na

telefonski 080 50 58

Ali pošljite povpraševanje

> Domov > Aktualno > Kakovostna okna pomenijo prihranek
- 26. junij 2014

Kakovostna okna pomenijo prihranek

Bivalne potrebe sodobnega posameznika so že zdavnaj presegle le bivanjsko udobje.

Ob vedno večji dražitvi derivatov je izrednega pomena, da je stavbno pohištvo energetsko varčno. Veliko vlogo pri prihranku v gospodinjstvu igrajo tudi okna. V podjetju TIP-TOP se tega dobro zavedamo. Svojo proizvodnjo danes usmerjamo v visoko kakovostno in predvsem energetsko varčno stavbno pohištvo, ki ga odlikuje tudi atraktiven in sodoben videz.

Okna podjetja TIP-TOP odlikuje dobra toplotna in zvočna izolativnost ter absolutna natančnost v izdelavi, ki se kaže v ravnih profilih, odličnih zaključnih tesnilih, prvovrstnih in kristalno čistih steklih, kakovostnih in modernih kljukah in najboljšem antikorozijskem okovju. So sodobnega videza in izdelana iz tehnološko dovršenih večkomornih profilov. Predstavljajo odlično rešitev za klasično izolirane objekte, obnovo stanovanj in tudi za energetsko zahtevnejše objekte.

Če se odločate za menjavo ali potrebujete nova okna in bi radi prihranili ter hkrati polepšali vaš dom, so okna podjetja TIP-TOP prava izbira za vas. Ne bomo vam izdelali le vrhunskih oken, ampak vam bomo kot strokovnjaki za vgradnjo, le ta tudi vgradili v skladu z najsodobnejšimi standardi.

TWITTER
FACEBOOK
© TIP-TOP DESIGN d.o.o., 2014