Želite pomoč pri izbiri okna?

Naši svetovalci so vam na voljo
od pon. do pet.
med 9.-17. uro 
in v soboto
med 9.-13. uro
na

telefonski 080 50 58

Ali pošljite povpraševanje

Kljuka

Vsa PVC okna in balkonska vrata so lahko opremljena z vrhunsko varnostno kljuko HOPPE SECUSTIK vodilnega evropskega proizvajalca HOPPE.

Kljuke HOPPE SECUSTIK predstavljajo kombinacijo odličnega oblikovanja in visoke kakovosti izdelave. Izdelane iz masivnega aluminija in se odlikujejo po svoji ergonomski obliki ter predstavljajo resnično dekorativen element vsakega okna. Njihova posebna odpornost na obremenitve jih postavlja na izjemno mesto med tovrstnimi izdelki. HOPPE SECUSTIK kljuke so prav tako varnostne, saj preprečujejo vrtenje trna (odprtje okna) ob morebitnem prevrtanju iz zunanje strani.

Testirane so na 15 tisoč cikli zapiranj in odpiranj (strog nemški standard se zadovolji z 10 tisoč cikli). Na voljo so v petih različnih barvah.

  • Varnostna kljuka HOPE SECUSTIC – največjega evropskega proizvajalca kljuk
  • Izdelane iz masivnega aluminija s futurističnim stilom in ergonomsko obliko
  • Nadpovprečna vzdržljivost, njihova trajnost presega normative
  • So prava dekoracija vsakega okna
  • Na voljo v 6 barvah

Na voljo so v 6 stilskih barvah:
bela
medena
srebrna
rjava
grafitna
zlataPonudba zajema tudi kljuko s ključem:

Kljuka s ključem je ključni element okna, ki sodi v razred WK2 in je hkrati jamstvo za visoko raven varnosti okna. Njena uporaba varuje pred prestavitvijo okovja in rotacijo kljuke v nagibni položaj. Poseben vložek preprečuje prevrtanje vijakov, ki so namenjeni pritrditvi kljuke.
Kljuka s ključem varuje tudi pred vlomom z vrtanjem v okenski okvir iz zunanje strani, saj preprečuje prisilno rotacijo.
© TIP-TOP DESIGN d.o.o., 2014