Kljuke

Okna serije High LINE so serijsko opremljena z ALU kljuko dESIGN+, testirano s kar 10.000 cikli. 

Okna serije Ultra LINE so serijsko opremljena z vrhunsko varnostno kljuko HOPPE SECUSTIK vodilnega evropskega proizvajalca HOPPE.

Kljuke HOPPE SECUSTIK predstavljajo kombinacijo odličnega oblikovanja in visoke kakovosti izdelave. Izdelane iz masivnega aluminija in se odlikujejo po svoji ergonomski obliki ter predstavljajo resnično dekorativen element vsakega okna. Njihova posebna odpornost na obremenitve jih postavlja na izjemno mesto med tovrstnimi izdelki. HOPPE SECUSTIK kljuke so prav tako varnostne, saj preprečujejo vrtenje trna (odprtje okna) ob morebitnem prevrtanju iz zunanje strani.

Testirane so na 15 tisoč cikli zapiranj in odpiranj (strog nemški standard se zadovolji z 10 tisoč cikli). Na voljo so v petih različnih barvah.

  • Varnostna kljuka HOPE SECUSTIC – največjega evropskega proizvajalca kljuk
  • Izdelane iz masivnega aluminija s futurističnim stilom in ergonomsko obliko
  • Nadpovprečna vzdržljivost, njihova trajnost presega normative
  • So prava dekoracija vsakega okna
  • Na voljo v 6 barvah
kljuke
Slikovni in video prikaz delovanja varnostnega sistema.
Na voljo so v 6 stilskih barvah:


barve kljuk
barve bela
barva medena
barve srebrna
barve rjava
barve grafitna
barve zlata
bela
medena
srebrna
rjava
grafitna
zlataPonudba zajema tudi kljuko s ključem:kljuka s ključem

Kljuka s ključem je ključni element okna, ki sodi v razred WK2 in je hkrati jamstvo za visoko raven varnosti okna. Njena uporaba varuje pred prestavitvijo okovja in rotacijo kljuke v nagibni položaj. Poseben vložek preprečuje prevrtanje vijakov, ki so namenjeni pritrditvi kljuke.
Kljuka s ključem varuje tudi pred vlomom z vrtanjem v okenski okvir iz zunanje strani, saj preprečuje prisilno rotacijo.
© TIP-TOP DESIGN d.o.o., 2014