Želite pomoč pri izbiri okna?

Naši svetovalci so vam na voljo
od pon. do pet.
med 9.-17. uro 
in v soboto
med 9.-13. uro
na

telefonski 080 50 58

Ali pošljite povpraševanje

> Domov > Mnenja o oknih
Odločitev za TIP TOP OKNA sploh ni bila težka, ker so nas navdušili že na samem obisku oz. ogledu starih oken in na katerem nam je g. Rok strokovno in korektno razložil vse, kar nas je zanimalo in na kaj vse moramo biti pozorni pri izbiri naših novih oken. Tudi sama administracija in montaža je stekla brez težav in brez reklamacij, vse se je izvedlo v dogovorjenem roku. Predvsem pa nam je bil všeč tudi korekten odnos do konkurence, saj smo pri ostalih ponudnikih doživeli izjemno negativno naravnanost do konkurence. Ne samo, da so ugodnejši, tudi profesionalnost in prijazen odnos s strankami jih vodi daleč pred ostalimi :)
Mateja U.
Vaše podjetje sem povsem naključno našla na internetu. Prosila sem za ponudbo in jo dobila v zelo kratkem času. Obiskal nas je predstavnik podjetja g. Jože, predstavil ponudbo, nas navdušil. Ves postopek od naročila, plačila, dobavnega roka in montaže je bil korekten in v dogovorjenem času. Monterji so po montaži vsa okna (okvirje in steklo) očistili. To me je pozitivno presenetilo.
Maja M.
Cena je bila v redu, montaža je bila izvedena korektno, tudi držali so se roka izvedbe. Kar se tiče komunikacije, bi jih pohvalil. Zdaj imam okna že 2 meseca in sem zelo zadovoljen, okna funkcionirajo tako, kot je treba!
Matej P.
Najhitreje odzivno podjetje: od prve ponudbe, merjenja do same izvedbe!

Vandana C.
Montaža je bila izvedena, vse je bilo OK. Zaenkrat nimam pripomb!
Boštjan Z.
Prepričala me je cena in kvaliteta, oziroma razmerje med njima. Okna so že montirana, sem bil zadovoljen z vsem skupaj. Priporočam!
Igor V.
Dobra organizacija obiska na domu, odlično svetovanje, prijaznost.....

Tatjana Č.
Okna so že montirana. Nimam pripomb! Podjetje Tip Top tudi z veseljem priporočam naprej!
Rajko S.
Natančnost, doslednost, urejenost, hitra in natančna montaža... Vse pohvale.
Anže T.
Pohvalili bi ceno, prijaznost, sprotno obveščanje.
Jasna B.
Vse je bilo super, zadovoljni.

Judita Š.
Ponudnik je strokoven, resen; kar smo se dogovorili, to je držalo. Samo pohvale.
David R.
Zelo, zelo smo bili zadovoljni s komunikacijo, predstavitvijo oken - res znajo svetovati. Montaža je bila izvedena kot dogovorjeno. Monterji so bili vedno točni kot ura, delali so non-stop, ustavili se niso niti za trenutek, za seboj so tudi pospravili. Ekipo monterjev bi res pohvalila s čisto 10-ko. Cena oken je bila v primerjavi z drugimi nižja. Podjetje bi zagotovo priporočila naprej.
Marija B.
Na začetku me je zagotovo prepričala garancija, ki jo dajo za svoja okna. Montaža je bila OK. Jih priporočam naprej, seveda!
Ivo Z.
S ponudnikom smo se takoj dogovorili za ogled objekta in svetovanje, pogovor; veliko smo spraševali, odgovore pa dobili (proti drugim ponudnikom) najbolj suverene. Redno smo bili na vezi; o vsem nas je obveščal, vse se je dalo lepo dogovoriti. Monterji so bili prijazni, zelo delovni, hvaležni (za malico, kosilo, prigrizke). Po končanem delu so čez par dni želeli slišati morebitne reklamacije. Nasploh zelo dobro organizirani. Vsa pohvala.
Darja T.
Zelo zadovoljni s storitvijo, brez pripomb!
Iztok K.
Pohvalili bi ponudbo več produktov, zadovoljni smo bili s hitro odzivnostjo in tudi s hitro in natančno opravljeno menjavo.
Janez L.
Profesionalnost in angažiranost...garancija brez primere najboljša, strokovnjaki na svojem področju vsekakor. Priporočam!
Žiga S.
Bili so prvi ponudniki, ki so se odzvali. Prišli so točno takrat, kot smo se dogovorili. Sproti so nas obveščali o spremembah, itd. So res odzivni, prijazni in svetujejo. Jih z veseljem priporočam!
Janja M.
Sem bil zelo zadovoljen, jih lahko priporočim naprej! Držali so se dogovorjenega.
Zvonko K.
Montaža je bila izvedena. So prijazni, se držijo dogovorjenega. Jih priporočam!
Rajko K.
Dogovorjenega roka se drži, kakovost je odlična, redno obvešča o poteku, prijaznost na nivoju.
Štefan S.
Roka so se držali. So svetovali glede izbire oken. Res korektno! So dobra izbira, priporočam!
Bojan V.
Vse je bilo, kot smo se dogovorili, ni bilo odstopanj! Priporočam naprej!
Matej M.
Ponudnik oken je bil hiter in natančen ter prijazen. Ter za nudeno kakovost in garancijo cenovno ustrezen.

Mario K.
Je bilo vse v redu. Prišli ob dogovorjenem terminu. Dobro opravili svoje delo. Lahko jih priporočim!
Gregor P.
Ponudnik se je držal vsega dogovorjenega. Fantje so v redu. Priporočam!

Adormi Č.
Vse v redu. Delo kvalitetno opravljeno.
Stane P.
Lepo so naredili in tudi lepo pospravili za seboj. Priporočam!

Majda Š.
Vse je bilo v redu, nimam pripomb. Priporočam!
Bogdan Š.
Dosledni pri montaži, kakovostni. Odlično!
Luka G.
So prisluhnili našim željam in potrebam, niso bili vsiljivi.
Branko T.
Pomagal nam je s strokovnimi nasveti, redno so se javljali na telefonske klice. Naj pohvalim prijaznost in strokovnost vseh, s katerimi sem bil v kontaktu, najbolj od vsega pa kvalitetne izdelke. Za enkrat ni bilo nič narobe.

Bojan S.
Montaža je bila izvedena kvalitetno, ekipa je bila utečena in dobro organizirana, po opravljenem delu so počistili in pospravili.

Srečko T.
Ponudnik je upošteval dogovorjene roke, delo opravil kakovostno, kar je pri takem projektu zelo pomembno.
Davorin P.
Takojšen odziv, dobra obrazložitev izdelkov, točen rok.
Gregor M.
Vse dogovore so do sedaj spoštovali, predlagali dobre rešitve. Nič me ni zmotilo.
Vladimir H.
Pohvalil bi redno odzivanje. Nimam pripomb.
Aleš Z.
Zelo zadovoljen, brez pripomb. Priporočam naprej!

Vitjan Š.
Resnično tip top.
Vinko B.
Edini se je osebno oglasil na domu in naredil točne izmere. Pokazal je primerek izdelka, za katerega je predlagal montažo. Ker se še nisem odločil za nabavo v tem letu (zaradi osebnih finančnih začasnih bremen) sva uredila možnost dodatnih finančnih rešitev (nabava oken postopoma na podlagi mojih finančnih trenutnih zmožnosti). Skratka ponudnik, ki se zaveda, da je kakovost tisto merilo, ki bo dolgoročno zaznamovalo zadovoljstvo in povezanost izvajalca in stranke. Skratka pohvalno v celoti.
Drago L.
Vse super od samega začetka do montaže. Vse je potekalo brezhibno. Ocena 5+
Irena B.
Vse je bilo super.
Melita M.
Izbrali smo podjetje TIP TOP, kjer so mi pomagali s strokovnimi nasveti in na mojo željo večkrat prilagodili ponudbo. Sem izredno zadovoljna z izbranim ponudnikom. Držali so se postavljenega roka. Pohvalila bi tudi monterja, ki sta bila zelo pridna in delovna. Montažo sta izvedla profesionalno in hitro, tako kot smo se dogovorili. Končna cena oken je bila enaka ceni po predračunu, brez skritih ali dodatnih stroškov.
Aleksandra F.
Ponudnik nam je pomagal z številnimi nasveti in prišel nam je izdelke predstaviti na dom. Niso bili nič vsiljivi kar nam je veliko pomenilo. Videli smo veliko tudi v njihovem salonu. Super.
Anuša K.
Datuma montaže so se držali. Monterji so kvalitetno opravili delo, opravili so tudi zaključna gradbena dela, zafugirali, pogipsali, počistili za seboj, odnesli smeti, oprali stekla,...
Vlasta M.
S ponudnikom sem zelo zadovoljen, prav tako s ceno in rokom dobave. Vse je tip top - hitra montaža in lepo zmontirana okna; prijazna delavca, ki sta posesala celo stanovanje in res očistila tudi okna.
Milan M.
Hitrost, odzivnost cena, kvaliteta.
Marko P.
Zelo so prijazni in zelo kvalitetna izvedba!
Marjanca B.
Bili so hitri in korektni zelo smo zadovoljni.
Arko M.
Zelo lep in prijazen pristop
Saša D.
Imamo okna, terasna vrata in vhodna vrata TIPTOP okna in vrata. Zelo smo zadovoljni in okna izgledajo fenomenalno. Osebje je super prijazno in naredi kot je treba. Svetovalci si vzamejo čas in nikmor se jim ne mudi. Ko smo gradili hišo, smo dolgo časa preiskovali tržišče za okna. Za TIPTOP okna in vrata smo se odločili iz več razlogov. Okna so res lepa, tudi vrata so odlična, predvsem pa nas je navdušil PSK sistem terasnih vrat, kot vesoljska ladija :) TIPTOP okna in vrata priporočamo vsakemu ki želi res dobra okna.
Družina Skubic o TIP-TOP okna in vrata
Izbiral sem med različnimi ponudniki za okna in vrata, res je da TIPTOP okna in vrata ni podal najcenejše ponudbe, a so mi bila okna tako všeč, da smo naročili izmero. Ko nam je njihov sodelavec opisal lastnosti in prednosti izbranega okna, smo se odločili za TIPTOP okna in vrata brez premišlevanja. Izvedba je bila zelo strokovna v dogovorjenem času.
Andrej V. o TIP-TOP okna in vrata
Za okna TIPTOP sem slišala na televiziji. Ravno smo menjevali okna zato smo naročili ponudbo in izmero, oboje pa prejeli zelo hitro. Merilec nam je za okna svetoval in bil zelo prijazen. Dobavni rok je bil izpolnjen, montaža pa zelo hitra, fantje pa so po montaži, okna in prostor za seboj počistili. Okna so odlična.
M. S. o TIP-TOP okna in vrata
No pri naši hiši je prišel čas da zamenjamo stara lesena okna z novimi PVC okni. Problem nastane pri tem katero podjetje za okna izbrati. Doma sem iz okolice Kranja, zato sem želel sodelovati z bližnjim podjetjem. Podjetij je ogromno a v oči sta mi padla predvsem AJM in TIP-TOP okna in vrata. Na koncu sem se na podlagi izgleda odločil za TIP-TOP okna in vrata.
Dejam U. o TIP-TOP okna in vrata
Na vikendu, smo menjali vsa okna in terasna vrata. Prej smo imeli lesena okna, saj je skoraj cela hiša lesena, a so bile ponudbe za lesena okna vrtoglave. Potem smo slišali da imajo pri TIP-TOP okna in vrata plastično okno, ki je popolnoma enako lesenemu oknu, za veliko nižjo ceno, brez potrebnega vzdrževanja in z boljšimi karakteristikami. Skrbela nas je kombinacija lesa in plastike, s so strokovnjaki zadevo zmontirali kot je treba. Okna tesnijo in delujejo normalno.
Mirjana V. o TIP-TOP okna in vrata
Odločili smo se da bomo imeli dobra okna, zato smo iskali presežke, celo najboljše možno na področju oken in vrat. Za TIP-TOP okna in vrata smo se odločili, ker so njihova okna tehnološko naprednejša od drugih, karakteristike izjemne, predvsem pa nas je prepričal izgled. Veliko damo na kvaliteto, saj oken ne mislimo več menjevati, zato izbira ni bila težka.
Snežana B. o TIP-TOP okna in vrata
Naročili smo okna serije Unique Evolution, podjetja TIP-TOP. Okna so res lepa, prava paša za oči, saj jih vsak opazi. Zelo so podobna lesenim oknom in delujejo res toplo. Vsa okna delajo normalno, nobenih težav, hrup ki je bil nekoč moteč, pa sedaj skoraj ne obstaja. Pripomb glede montaže, svetovanja in vsesplošnega odnosa nimamo. 
Anton Š. o TIP-TOP okna in vrata
Iskal sem okna. TIP-TOP okna in vrata je bilo najhitreje odzivno podjetje: od prve ponudbe, merjenja do same izvedbe.Okna so odlična.
V. C. o TIP-TOP okna in vrata
Naročil sem okna TIPTOP. Ponudba je bila konkurenčna, zato sem naročil izmero. Obiskal nas je prijazen in izkušen svetovalec. Montaža oken je bila brezhibna, svetovanje in pomoč pri izbiri na mestu, okna so odlična. Pojavila se je težava, katero so v določenem času rešili kot je treba. Priporočam TIPTOP okna!
E. K. o TIP-TOP okna in vrata
Rada bi se vam zahvalila za kvalitetno opravljeno storitev montaže okna.
Posebej bi rada pohvalila ekipo TIP-TOP okna in vrata g. Mirsada, ki je bila pri nas 6. februarja 2014, saj je svoje delo opravila natančno, kvalitetno, vestno, ... itd. Po opravljenem delu so za seboj še počistili okna in vse pospravili, čeprav sem jim rekla, da bom jaz to naredila, so rekli, da je to njihovo delo. Tega ne doživiš pogosto. Ekipa TIP-TOP okna in vrata si zasluži pohvale, ker so pridni, natančni ter predani svojemu delu. 
S.S. o TIP-TOP okna in vrata
Kot že veste je montaža oken od 31.03-02.04.2014 uspela in končana. Okna so že v uporabi. Okna so super! Ob tej priliki bi rad izrazil pohvalo Vašim monterjem, za njihovo kvalitetno, hitro, vestno delo in za njihov prijazen pristop in odnos do nas kot stranke, ter skrb za okna. Vsako podjetje- podjetnik si lahko samo želi tako ekipo. Upam, da bo ta pohvala naletela na prava ušesa. 
Niko o TIP-TOP okna in vrata
Včeraj so nam fantje iz TIP-TOP okna in vrata montirali okna. Zahvaljujem se, za tako izbrano ekipo, ki ves dan zelo pridno dela in korektno opravi vse, pa čeprav je to pozno v noč, delajo dokler niso okna na mestu. Fantje so se mi zasmilili, ko so nosili tako težka okna, pa so opravili vse z dobro voljo.

Anonimen o TIP-TOP okna in vrata
Včeraj je ekipa TIP-TOP okna in vrata zaključila z deli na naši lokaciji. Dela so bila izvedena korektno, profesionalno in brez vidnih napak. Tudi odnos vaših delavcev je bil korekten, za seboj so počistili in spolirali okna. Zato jim gre tudi vsa pohvala z naše strani.
Dalibor o TIP-TOP okna in vrata
  Glede na današnji telefonski pogovor vam tudi pisno sporočam vtise ob sodelovanju z vami:
  • predstavitev in priprava prve ponudbe za okna -> cel komercialni nastop je izpadel zelo strokovno in podprt z dejstvi iz brošur in video posnetkov ki opisujejo okna.
  • fine meritve -> zelo dobro, ob dodatnih vprašanjih iz naše strani ni bilo posebnih nejasnosti
  • menjava/vgradnja okna -> ekipa je bila dobro utečena, monterji so vedeli za kaj se gre in vodja montaže je skozi pogovor deloval zelo strokovno.
Skozi celo sodelovanje z vami se je videlo, da vaša ekipa pozna svoj posel. Poleg tega so/ste bili zelo prijazni. Okna so odlična! Tudi med našim odločanjem za okna glede različnih tipov, ki bi jih vgradili. Vse skupaj ste za nas naredili 10 verzij ponudb za okna in izvedli 2× fine meritve.
Roman K. o TIP-TOP okna in vrata
Odkar smo hišo oblekli v okna in vrata Tip-Top, od zunaj se umaknil je ropot.
Okna in vrata Tip-Top so zmanjšala porabo kurilnega olja za cca 500 l na leto in sicer s 3000 l na cca 2500 l. Na Tip-Top oknih in vratih se mi spočijejo oči, pa še čistiti jih je mala malica.
Alenka M. o TIP-TOP okna in vrata
Januarja 2014 smo zamenjali okna in balkonska vrata na stanovanjsku hiši za okna podjetja TIP-TOP okna in vrata, z tipom z troslojnim steklom in lepim izgledom s katerimi smo zelo zadovoljni glede vseh obljubljenih karakteristik. Zamenjavo je izvršila ekipa podjetja TIP-TOP okna in vrata, ki je bila strokovna in prijazna skratka za pohvalit. 
Silvo P. o TIP-TOP okna in vrata
Odločitev za TIP-TOP okna sploh ni bila težka, ker ste navdušili že na samem obisku oz. ogledu starih oken in na katerem nam je g. Rok iz TIP-TOP okna in vrata strokovno in korektno razložil vse kar nas je zanimalo in na kaj vse moramo biti pozorni pri izbiri novega okna. Tudi sama administracija in montaža je stekla brez težav in brez reklamacij, vse se je izvedlo v dogovorjenem roku in okna so točno takšna kot smo jih želeli. Predvsem pa nam je bil všeč tudi korekten odnos do konkurence, saj smo pri ostalih ponudnikih doživeli izjemno negativno naravnanost. Ne samo da imate ugodnejša okna, tudi profesionalnost in prijazen odnos s strankami vas vodi daleč pred ostalimi :)
Mateja U. o TIP-TOP okna in vrata
Najhitreje odzivno podjetje za okna: od prve ponudbe, merjenja do same izvedbe in montaže okna!
Anonimen o TIP-TOP okna in vrata
Vaše podjetje za okna sem predvsem naključno našla na internetu. Prosila sem za ponudbo za okna in jo dobila v zelo kratkem času. Obiskal me je vaš predstavnik, predstavil ponudbo, vaša okna in nas navdušil. Ves postopek od naročila, plačila, je potekal brezhibno.
Maja o TIP-TOP okna in vrata
1. Da vrhunska tehnologija klapa, so tu TIP-TOP okna in vrata.
2. Ko pri hišnih odprtinah je zagata, so tu TIP-TOP okna in vrata.
3. Ko TIP-TOP okna in vrata pridejo k vam, oblečejo vam hišo od vrha do tel.
4. TIP-TOP okna in vrata, izključena napaka vsaka.

Okna so odlična, delujejo brezhibno. Sploh pa so okna zelo lepa.
Alenka M. o TIP-TOP okna in vrata
Okna so naju več kot zadovoljila. Komunikacija je super, hiter odziv. Ekipa TIP-TOP okna in vrata prijazna. Brez pripomb.Okna so odlična!
Darja Z. o TIP-TOP okna in vrata
© TIP-TOP DESIGN d.o.o., 2014