Želite pomoč pri izbiri okna?

Naši svetovalci so vam na voljo
od pon. do pet.
med 9.-17. uro 
in v soboto
med 9.-13. uro
na

telefonski 080 50 58

Ali pošljite povpraševanje

> Domov > Okna blog > Nakup oken je lahko otročje lahek
- 28. april 2015

Nakup oken je lahko otročje lahek

Prijatelj, poimenovali ga bomo TOP, mi je povedal svojo zgodbo, kako je kupoval okna. Sprva ga je bilo strah in nikakor ni vedel kje in kako začeti. Na kar je med brskanjem po spletu naletel na ogromno ponudnikov za oken. Odločil se je poslati nekaj povpraševanj preko enostavnega obrazca
Izmeril je svoja stara okna ter njihove mere vnesel v obrazec in samo nekaj dodatnih klikov je bilo potrebnih, da je oddal povpraševanje. Ker se še ni mogel odločiti med različnimi ponudniki je v obrazec opisal da želi svetovanje in stokovno izmero. Takoj po poslanem povpraševanju je bil skeptičen in mislil je, da iz vsega tega ne bo nič. Vendar je že naslednji dan, torej manj kot v 24 urah, na svoj elektronski naslov dobil ponudbo za okna in datum izmere. Ponudba je poleg cene samega stavbnega pohištva vsebovala tudi montažo novih in demontažo starih oken, vgradnjo polic in žaluzij ter komarnikov. TOP je bil res zadovoljen in prijetno presenečen, saj je tako privarčeval s časom, denarjem in možnostjo lastne napake pri izmeri.
Danes TOP-ov dom že krasijo nova kvalitetna okna, ki so povrh vsega tudi energijsko varčna. Želite takšna okna in storitve imeti tudi vi. Pošljite povpraševanje!
TWITTER
FACEBOOK
© TIP-TOP DESIGN d.o.o., 2014