Želite pomoč pri izbiri okna?

Naši svetovalci so vam na voljo
od pon. do pet.
med 9.-17. uro 
in v soboto
med 9.-13. uro
na

telefonski 080 50 58

Ali pošljite povpraševanje

Notranje žaluzije

> Domov > Senčila > Notranje žaluzije
Notranje žaluzije so najbolj klasično notranje senčilo ali samo dekorativni dodatek oknu, ki se uporablja že vrsto let. Najbolj pogosto so vgrajena na okna in omogočajo nastavljanje naklona lamel in s tem reguliranje optimalne svetlobe v prostoru.

Notranje žaluzije se upravljajo s palico za naklon lamel in vrvico za dviganje in spuščanje senčila. Pri različnih izvedbah je možno tudi upravljanje s perlasto verižico ali preko reduktorja.
Lamele notranje žaluzije so izdelane iz aluminija in so na voljo v dveh dimenzijah: 25 in 16 mm. Barvo lamel lahko izberete iz pestre kolekcije barv.
  • aluminijasti deli
  • možna izbira različnih dimenzij aluminijastih lamel iz pestre barvne kolekcije
  • različne možnosti upravljanja
  • možna izvedba za okna nepravilnih oblik
  • možnost reguliranja svetlobe in vidnosti
  • izdelana po meri za optimalno senčenjeIzbirate lahko med tremi izvedbami notranjih žaluzij:

STANDARD

notranje žaluzije spadajo med najbolj množična in cenovno najbolj ugodna senčila. So enostavna za uporabo, prav tako pa ne zahtevajo nikakršnega predznanja v primeru, da se odločimo, da montažo opravimo sami. Širina alu lamel med katerimi lahko izbiramo so 16 in 25mm.

standard notranje žaluzije

IZO

notranje žaluzije odlikuje dovršen estetski izgled in prilagodljivost na okna ne glede na to ali ima ravne, poševne ali reliefne steklitvene letvice in enostavna montaža.

izo notranje žaluzije

IZO MAX

je najnovejša notranja žaluzija v našem programu, ki jo odlikuje dovršen estetski izgled in prilagodljivost na okna ne glede na to ali ima ravne, poševne ali reliefne steklitvene letvice in enostavna montaža. Upravljanje žaluzije je preko verižice.

izo max notranje žaluzije

Če želite prostor še dodatno zatemniti lahko izberete notranje žaluzije v less light izvedbi.

izvedbe žaluzij

Blog

Zakaj PVC in ne lesena okna
PVC (polivinilklorid) je sintetični polimer, ki izhaja iz dveh naravnih surovin. Iz etilena (ki je pridobljen iz nafte) in klora (izvlečka soli). Ampak kakšne so dejanski koristi PVC oken?

Mnenja

Včeraj so nam fantje iz TIP-TOP okna in vrata montirali okna. Zahvaljujem se, za tako izbrano ekipo, ki ves dan zelo pridno dela in korektno opravi vse, pa čeprav je to pozno v noč, delajo dokler niso okna na mestu. Fantje so se mi zasmilili, ko so nosili tako ...
Anonimen o TIP-TOP okna in vrata
© TIP-TOP DESIGN d.o.o., 2014