Želite pomoč pri izbiri okna?

Naši svetovalci so vam na voljo
od pon. do pet.
med 9.-17. uro 
in v soboto
med 9.-13. uro
na

telefonski 080 50 58

Ali pošljite povpraševanje

Inovativna in tehnološko napredna ojačitev PVC profila WINERGETIC PREMIUM PASSIVE SPACEBLOCK.

• inovativna toplotna ojačitev PVC okenskih profilov WINERGETIC PREMIUM PASSIVE, sestavljena iz Aerogela (toplotna pregrada v okvirju) in poliuretana v krilu PVC okna
• preprečuje pojav toplotnega mostu
• zagotavlja potrebno togost, učinkovitost in stabilnost PVC okna WINERGETIC PREMIUM PASSIVE.

SpaceBlock je inovativna kozmična tehnologija ojačitvenega profila PVC okna WINERGETIC PREMIUM PASSIVE, ki je sestavljen iz jeklene kvadratne konstrukcije in posebnega vložka Aerogel, ki se nahaja v podboju okna ter poliuretanske pene v krilu okna WINERGETIC PREMIUM PASSIVE. Aerogel je po svoji strukturi najboljši toplotni izolator na svetu in ima eno najboljših vrednosti koeficienta λ trdnih materialov, ter je izredno odporen na vodo in vlago. Aerogel je poseben material, ki ga uporablja NASA za izolacijo raketoplanov. Uporaba SpaceBlock  ojačitve izboljša koeficient toplotne prevodnosti profila PVC okna WINERGETIC PREMIUM PASSIVE Uf in 0,96 W/m2K.

Z novim ojačitvenim profilom SpaceBlock obdržimo vse karakteristike jekla, torej statično trdnost, nosilnost in možnost vijačenja, hkrati pa močno izboljšamo toplotno izolativnost PVC okna WINERGETIC PREMIUM PASSIVE. Prednost  SpaceBlock ojačitve je povečana izolativnost brez izgube trdnosti profila PVC okna, saj ne odstranimo nosilne konstrukcije, temveč jo v predelu toplotnega mostu nadgradimo s to posebno, statično enakovredno ojačitvijo iz Aerogela.

© TIP-TOP DESIGN d.o.o., 2014