Želite pomoč pri izbiri okna?

Naši svetovalci so vam na voljo
od pon. do pet.
med 9.-17. uro 
in v soboto
med 9.-13. uro
na

telefonski 080 50 58

Ali pošljite povpraševanje

Protivlomna

zaščita za rolete

Z roletami lahko precej povečamo protivlomno zaščito okna. V vse naše rolete vgrajujemo osnovne varnostne vzmeti, ki otežujejo dvig rolete iz zunanje strani. Z dodatki kot so zapirala in protivlomne vzmeti pa dosežemo že visoko stopnjo varnosti vaših okenskih odprtin.

Varnostna vzmet
- rolete imajo lahko vgrajene jeklene varnostne vzmeti, ki otežujejo dvig rolete v spuščenem položaju in tako povečujejo varnost okna.

Zapirala - najceneje dosežemo protivlomnost na roletah z enostavnimi zapahi – zapirali v zaključni letvi z utorom, ki jih ročno razmaknemo, ko je roleta v spodnjem položaju (te variante se ne sme uporabiti na roletah s pogonom na elektromotor).

Protivlomne vzmeti – najboljšo protivlomnost dosežemo s posebnimi protivlomnimi vzmetmi, ki se namestijo namesto jeklenih. Namesti se lahko na oba tipa osovin (40 in 60mm). Prednost tega sistema je samodejno zaklepanje rolet, ko jih spustimo v spodnji položaj (brez odpiranja okna in vsakokratnega ročnega zaklepanja). Protivlomne vzmeti se lahko uporabi le na roletah s pogonom na monokomando ali elektromotor.
© TIP-TOP DESIGN d.o.o., 2014