Želite pomoč pri izbiri okna?

Naši svetovalci so vam na voljo
od pon. do pet.
med 9.-17. uro 
in v soboto
med 9.-13. uro
na

telefonski 080 50 58

Ali pošljite povpraševanje

> Domov > Okna blog > Termo distančnik Warmatec
- 12. junij 2015

Termo distančnik Warmatec

TIP-TOP odlikuje brezhibna ponudba, zato vam ob nakupu katerega koli okna, ponujamo serijsko termo distančnik WARMATEC, ki bo poskrbel za še dolgotrajnejše tesnenje stekla.

WARMATEC - termo distančnik
termo distančnik nove tehnologije, ki zagotavlja najboljše parametre in estetske možnosti

preprečuje kondenzacijo
zmanjšuje toplotne izgube z izboljšanjem koeficienta toplotne prehodnosti Uw do 25% v primerjavi z običajnimi distančniki iz aluminija
izpolnjuje vse pogoje standarda DIN V 4108
do 12 let garancije proti uhajanju plina

WARMATEC distančnik je zasnovan iz dveh materialov, spodnji del je izdelan iz nerjavečega jekla (INOX) in zgornji del je izdelan iz PVC materiala z nizkim koeficientom toplotne prevodnosti.

Odlikuje ga lastnost znatnega znižanja nastajanja toplotnih mostov na stičišču stekla in okvirja ter posledično zmanjšuje toplotni koeficient celotnega okna (Uw).

Za zagotavljanje najboljših parametrov, toplotni most med steklom in distančnikom ne sme biti prekinjen v vogalih. Tovrstna zasnova spajanja ima namreč učinek slabše zatesnjenosti samega stekla in posledico uhajanja plina, kar zelo negativno vpliva na toplotno izolativnost.

Robovi so sicer šibka točka pri spajanju običajnih distančnikih, vendar je z uporabo Warmateca težava v celoti odstranjena, zahvaljujoč uporabi prožnega (elastičnega) distančnika v kotih, kateri očitno izboljšuje kakovostne in toplotne parametre stekla.
TWITTER
FACEBOOK
© TIP-TOP DESIGN d.o.o., 2014