Želite pomoč pri izbiri okna?

Naši svetovalci so vam na voljo
od pon. do pet.
med 9.-17. uro 
in v soboto
med 9.-13. uro
na

telefonski 080 50 58

Ali pošljite povpraševanje

> Domov > Aktualno > TIP-TOP prvenstvo v odbojki
- 06. julij 2015

TIP-TOP prvenstvo v odbojki

TIP-TOP prvenstvo v odbojki

Da bi se izognili poletni vročini smo 1. tradicionalno TIP-TOP prvenstvo v odbojki organizirali na zadnji pomladni dan, 20. 6. 2015, na piknik prostoru pri  Borštarjevem ribniku.

Dopoldanska malica je zagotovila dovolj energije vsem tekmovalcem za uvodne boje. V izogib vsakršnim vnaprejšnjim dogovarjanjem rezultatov (po zgledu FIFE ) je bil žreb ekip šele tik pred začetkom prvenstva. Najprej sta se pomerili ekipi PASSIVE in ENERGETIC, tekmo je gladko, z 2:0, dobil PASSIVE. Sledil je »pametni« dvoboj: I-GLASS proti iLUMINO, kjer je slavil I-GLASS z 2:0.

Tisti, ki so imeli dovolj energije, so jo sprostili še z igranjem nogometa - pri tem so nekajkrat preverili kako se z nogometno žogo razumejo tudi krapi in somi v bližnjem ribniku. V akcijah » potegni žogo na suho« je na srečo nastradalo le nekaj lokvanjevih listov, drugih žrtev ni bilo.

Ker je z žara že slastno dišalo, smo si privoščili kosilo. Za ohladitev oz. umiritev razgretih teles pa je poskrbela še mati narava z močnim nalivom.  In ker se s polnim želodčkom ne sme športno udejstvovat, fizično naprezat, smo si privoščili drugo vrsto zabave – Activity, kjer smo se pošteno zabavali ob pantomimi in naših risarskih umetninah. »Nomen est omen« - tu se je najprej posvetilo ekipi iLUMINO in je zasluženo zmagala. A kaj, ko to ni štelo na prvenstvu v odbojki.

Ko je toplo sonce posušilo igrišče, smo začeli z zaključnimi boji odbojke. Za 3. mesto sta se pomerili ekipi iLUMINO in ENERGETIC; slednji je imel več energije za zmago.

Sledila je še finalna tekma, kjer je PASSIVE suvereno dobil 1. set proti I-GLASSU. Po poškodbi  I-GLASS-ovega igralca se je v igro vključil posojeni igralec iz ENERGETIC-a in pošteno zmešal štrene, ter ekipi priboril zmago v 2. setu. A PASSIVE se je zbral in končno  zmagal z 2:1, ter osvojil prvo mesto.

Tekmo je pošteno sodila sodnica Vesna, ki je kmalu razglasila uradne rezultate in podelila sladke čokoladne nagrade vsem tekmovalcem. Le eni pa so lahko sledili sloganu: »bodite najboljši, bodite TIP-TOP«.
A športni entuziazem nas je še kar »držal« in fantje so odbojkarsko igrišče spremenili v nogometnega, dekleta pa smo se ponovno sprostila z zabavno miselno igro Activity.

Začelo se je temniti, zopet je zadišalo z žara in večerja se je res prilegla. Dan se je prevesil v noč in udeleženci so začeli zapuščati prizorišče, le najbolj vztrajni smo se še zabavali z Activity-jem. Medtem se je nebo popolnoma razjasnilo in v poznih večernih urah smo lahko občudovali množico svetlečih zvezd, ki so nam kazale jasno pot do doma.TWITTER
FACEBOOK
© TIP-TOP DESIGN d.o.o., 2014