Želite pomoč pri izbiri okna?

Naši svetovalci so vam na voljo
od pon. do pet.
med 9.-17. uro 
in v soboto
med 9.-13. uro
na

telefonski 080 50 58

Ali pošljite povpraševanje

Zakaj TIP-TOP okna in vrata?


GARANCIJA BREZ KOMPROMISA

Ker imamo popolno zaupanje v kakovost ter zanesljivost naših produktov in storitev, nudimo do 12 let garancije na vse elemente okna in vrat. Garancija je brez drobnega tiska in sistemskih pogojev.


BREZHIBNE STORITVE

V vsaki poslovni enoti se lahko stranka zanese na celovite in profesionalne storitve, ki zagotavljajo pomoč in svetovanje za vse vrste ter stopnje investicij. Specializirane skupine merilcev in monterjev poskrbijo in nudijo profesionalno storitve.


VRHUNSKA KVALITETA

Sestavni deli najvišje kakovosti, avtomatizirana strojna oprema in visoko kvalificirano osebje zagotavljajo najvišjo stopnjo kakovosti izdelkov TIP-TOP. Z lastnim oddelkom za testiranje in nadziranje kakovosti zagotavljamo le najvišje standarde.


UNIKATNE IZVEDBE

Ne odlikuje nas le popolna tehnologija, velik strateški pomen predstavljajo tudi patentirane unikatne oblike oken, ki izražajo individualizem in estetsko dovršenost izdelkov, tako ponujamo edinstvene oblike okna, katerih do danes še ni bilo moč videti na slovenskem tržišču.


NAPREDNA TEHNOLOGIJA

Venomer strmimo k razvoju in iskanju novih tehnoloških rešitev, ki so namenjene preseganju že obstoječih smernic na področju izdelave oken in vrat.
Z razvojem segamo tako daleč, da vsebujejo nekateri naši izdelki celo kozmično tehnologijo NASE.


VSI POTREBNI CERTIFIKATI

Naši izdelki so podprti z vsemi potrebnimi certifikati, kot Q-Zert -IFT Rosenheim, CE in ostali, kateri potrjujejo, da je proces proizvodnje in nadzor kakovosti produktov opravljen v skladu s strogimi evropskimi predpisi. Torej ničesar ne prepuščamo naključju.


BREZPLAČNO SVETOVANJE

Na naše svetovalce se lahko stranka vedno zanese. Nudimo celovite in profesionalne storitve, ki zagotavljajo pomoč in svetovanje za vse vrste ter stopnje investicij. Svetovalci poskrbijo za ustrezne informacije in nudijo profesionalno pomoč.


KONSTANTEN RAZVOJ

Inovativnost in konstanten razvoj je ena bistvenih prednosti podjetja TIP-TOP. Z lastnim oddelkom za raziskave in razvoj zagotavljamo le najvišje standarde ter iščemo nove estetske in tehnološke rešitve izdelkov in storitev.


 

SERVISNE STORITVE

Ponujamo celovite servisne storitve oken in vrat, za katere skrbi profesionalno izobraženo osebje, dobra organizacija serviserjev pa omogoča hitro odzivnost.
Podjetje ima lastno zalogo nadomestnih delov in servisnega materiala.


 


© TIP-TOP DESIGN d.o.o., 2014